Ulriksdals Slott

Idag skulle vi först på en hundträning i Hagaparken. När vi kom dit fanns hundinstruktörerna där men inga fler hundar kom dit. Därför blev det ingen träning. Vi åkte då vidare till Ulriksdals slott och slottsträdgård där det fanns mycket fina blommor. Fikade och gick en lång promenad med Harry och Doris.

Doris och Harry              
    

Nu börjar de på Hunddagis!

I måndags var det första gången för våra hundar att gå på dagis. Det har gått jättebra för Ludde, Doris, Freja. En pudelkille har också börjar på dagiset som är ungefär lika gammal som Freja. Så det är kul för Freja att ha en jämnåring  att leka med.

Vi tog en bild på de igår utanför Hunddagiset.

Ludde, Doris och Freja

Ingen Rallylydnad för oss..

Nej, det blev ingen rallylydnad för oss. Det var tyvärr fullt, det verkar vara väldigt populärt. Vi tänkte gå på rallylydnad på Pudelklubben med intstruktören Eva Gille som vi tycker är en jättebra instruktör. Hon skulle då se om de skulle ha en till Rallylydnads kurs men  tyvärr blev det inte så. Vi var också rätt sent ute att anmäla oss för först tänkte vi gå på Tävlingsagility men där var det också fullt. Men vi får se om vi kommer med nästa gång.

Om ni inte vet vad Rallylydnad är så kan jag säga att det inte är något som ska gå fort utan det betyder att man leder hunden genom de olika stationerna som en kartläsare.
Det är en blandning av Agility, Lydnad och Freestyle kan man säga. När man tränar eller tävlar Rallylydnad så följer man skyltar som det står saker som man ska göra med hunden.

Här tränar Harry Rallylydnad på Pudellägret i år.


Mysig strandpromenad

En vacker kväll och varför inte ta med kameran och ta några bilder. Ludde den tokiga pudeln börja promenader med att sticka in huvudet i en buske och gosa runt i bajs som fanns där. Nybadad vovve med bajs i ansiktet är ingen trevlig syn. Roffe tog Ludde och tvättade av honom så gott det gick. Hemma sedan var det bara att sätta igång med bad på halva hunden. Men det gick bra. Slapp i alla fall bada om hela hunden.
Men några fina bilder fick vi.

Fick bort det värsta men inte så skönt att tvätta sig i kallvatten.En söt flicka på strandenSom fått tvätta sigSå sötEn smart tjejtränar på att ställa upp sigStår så fint

Lilla Jazzi fick sin päls fixad

Lilla Jazzi kom hem till oss för att bli fin till semestern. Hon är halvsyster till Embla (de har samma pappa "Mingos")

Freja och Fricka träffas för första gången

I lördags var vi och Freja på besök hos Fricka. En liten Airedaleterrierflicka på 12 veckor som är min kompis Annikas lilla valp.  Fricka och Freja hade så kul tillsammans med det gick lite hårdhänt till ibland tyckte Freja.
Airedaleterriervalp 12 veckor

RSS 2.0