Pudelfnatt

Våra pudlar liksom många andra pudlar gillar att springa runt och leka som galningar hur länge som helst.
Vi släppte alla på ängen innan vi skulle åka iväg från pudellägret.

Doris och Harry Ludde, Doris, Harry och Freja Ludde och Freja
Ludde Ludde Harry, Doris, Ludde och Freja
Harry

Pudellägret 2008

Under vecka 28 var vi på pudelläger Ånnaboda. Var där tillsammans med min son Kevin, min dotter Jennifer och hennes sambo Håkan. Med oss var Ludde Doris Freja och Harry. Veckan började med regn men resten av dagarna var det lite blandat väder. Mycket aktiviteter hann vi prova på som agility, rallylydnad, valpaktivitet, uppletande. Agility ägnade vi mest tid åt. Rallylydnad tyckte vi var jättekul så vi tänkte att Doris ska börja med det till hösten. Även detta år bodde vi i husvagn som vi till slut fick upp förtältet. Lika svårt varje gång att komma ihåg hur det ska sättas ihop. På lägret var Bosse från Pandoras andra kull. Tog några bilder på honom tillsammans med hans matte Ingrid.

Klicka på bilderna för att få de större

Harry  Bosse från Pandoras andra kull Harry 
  Doris och Harry 

Grindsjön

Vi badade idag på ett ställe som heter Grindsjön som ligger närheten av Grödby utanför Tungelsta. Vi åkte dit ganska sent på dagen men det var i alla fall ganska mycket folk där. Vi trodde inte att det skulle vara det där för det ligger nästan mitt i skogen. Det dåliga med badstället  var att man inte får ha med sig hund fast det var flera andra som hade hundar.
Så vi höll till i kanten av badstället. Vi hade bara med oss Freja. Ludde och Doris var hemma för det skulle bli svårt att att hålla reda på alla. *S* När vi var där så fick Freja tag på en fimp men vi lyckades ta bort den. Tycker inte om folk som bara slänger fimpar på marken, och det är ingen som gnäller på det. Fimpar är ju farligt för djur! 

I närheten finns också ett Café som verkar mysigt men det stängde klockan 17.00 så vi hann tyvärr inte dit.Sommar!

Nu har äntligen sommarn kommit. Så igår ville vi ju såklart bada så vi tog med hundarna till Trinntorp i Tyresö. Det var mycket skönt. Men Ludde och Doris är inte så förtjusta i att bada. Och så pratades det mycket om algblomning så vi ville inte ta risken att det skulle hända något. Freja däremot vet jag inte om hon tycker om att bada. Hon har aldrig badat förut. Idag är det fint väder så vi ska nog passa på och bada idag också. Det ska ju vara fint väder ett bra tag till hoppas jag. Vi hade tyvärr inte med någon bra kamera så de flesta bilder vi tog blev dåliga. Men de här var hyfsat bra iallafall. :-)


Välkommen till våran nya blogg!

Här kommer vi fortsätta blogga om vad som händer hos oss osv. Och så ska jag (Elizabeth) och Åsa ha två olika bloggar som det ser ut nu. För då minskar att hennes inlägg eller mina inlägga hamnar längre ner om vi bloggar samtidigt. Åsas blogg kommer då nog upp snart eller så använder Åsa den gamla bloggen så länge. Vi fixade en blogg här för den var bättre och det fanns fler möjligheter här.
Det kommer ske lite förändringar på bloggen lite då och då.


RSS 2.0