Grattis alla i french kullen!!!

Ett jätte stort GRATTIS till alla syskon i French kullen, även fast en av er inte finns med oss längre. Blondie...
en speciell tanke till dig idag..

Det kom ett brev från Daisy och matte Hanna:"Hejsan Åsa!
 
Nu har jag firat min födelsedag vi började dagen med att tillsammans med mormor Eva gå en 3 timmar lång promenad i skogen och jag fick springa lös hela tiden:) sedan när jag och mamma kom hem igen så började hon göra tårta till mig som jag sedan fick äta upp helt själv=)...den blev helt underbart god!! den innehöll våtfoder för katter (som är mycket godare än hundmat!fast de får jag aldrig äta annars), skinka, grädde över det och sedan skivade köttbullar...
 
Efter att jag ätit upp den så fick jag öppna mitt första paket, det var en gosedjurshund:) jätte fin! alla mina andra är sönderbitna så det var roligt att få en ny! så den la jag mig och bet lite i..sen fick jag öppna det paktet som jag fått utav mormor och det var den bästa presenten! ett jätte stort ben gjort av kyckling! jag fick också en stor godispåse med lösgodis som mamma köpt till mig på arken zoo...så jag tog några godisar ur den och sen gick jag loss på mitt ben:)
 
Skickar med bilder som visar hur min födelsedag varit:)
 
Nu måste jag sluta, ska tillbaka och lägga mig på min stol och äta klart mitt ben, tugga på min hund och kanske stjäla en och annan godis ur påsen om jag kommer åt;)
 
Ha de så jätte bra och hälsa grattis till mina syskon!:)
 
Stora kramar Prinsessan Daisy
 
Ps. Mamma Hanna och Mormor Eva hälsar också"
Daisy med nosen i godispåsen...sötnosen
Alla bilder är copyrightskyddade och får inte kopieras!

Hamlets finlandsresa...

Vippes kullbror Hamlet har varit i Finland med sin familj. På Finlandsbåten blev han fotad av japaner, de hade väl aldrig sett en sådan här snygg pudelpojk ;)

Alla bilder är copyrightskyddade och får inte kopieras!

Vi är Elizabeth Olausson och Åsa Dözen som har kenneln. Vi bor i söderförort till Stockholm. Vårt mål är att föda upp friska, mentalt sunda och även vackra pudlar. Vi följer SKK´s riktlinjer. Våra avelstikar är röntgade, mh beskrivna, och ögonlysta.
RSS 2.0