Utställning i Rimbo 27 september 2008

Freja är på sin tredje utställning och det gick bra. Fin kritik och två rosetter. Hp och BIR. Träffade en liten vit kille som heter Bamse och hans matte Anki.

    
  

Gubbängen 13 september 2008

Freja ställdes ut för andra gången. Vi åkte dit tillsammans med Anette och hennes storpudel Rocky. Han blev bästa storpudelhane. Doris son Snobben och hans kompis Timon ställdes också ut av sin matte Kerstin.


                    
    
    
  

Frejas mormor och gammelmormorFreja tillsammans med mormor och gammelmormorRocky blev bästa storpudelhane

Toppenresultat för Freja!

Igår så ställde vi ut Freja på en utställning i Märstas Brukshundsklubb. Det var Frejas första utställning. Freja fick ett HP och Bäst i ras.  Vi blev jätteglada. Sen efter det började regna så vi fick vara försiktiga så inte Frejas frisyr förstördes till nästa gång för vi gick vidare.  Freja gillar inte regn så hon ville inte följa efter i ringen så det gick inte så bra andra gången.

Frejas bedömning

 

En ännu tunn och luftig tikvalp, bra proportion, feminint huvud och uttryck, mörka ögon, bra bett, bra underkäke, vacker hals och rygglinje, behöver få mer volym i bröstkorg och förbröst, bra bakställ, rör sig bra från sidan, lite trång bak, vacker päls.


Freja ska på två utställningar till i höst. Gubbängen 13 september och Eskilstuna 5 oktober. Hoppas det går bra där med.Träning för Freja

Nu har Freja börjat på en valpkurs på Pudelklubben. Freja är duktig men ibland lite snurrig och vill helst leka med dem andra. Freja har också fått lite privatträning av en tjej från Hundens hus. Hon utbildar sig till en hundinstruktör.

Freja på valpkursen

Här tränar Freja med Susanne som ska bli hundinstruktör.


RSS 2.0